Maand: september 2019

Actuele vertrektijden buurtbus

Voor de actuele vertrektijden van de buurtbus, vertrekkend vanaf Bushalte N.H. Kerk klik op de link

vanuit Hauwert

Buurtbus

Sinds 1985 rijdt er een Buurtbus in Hauwert. Aanvankelijk alleen de route Oostwoud-Hauwert- Zwaagdijk(West)-Hoorn, nu rijden er 2 bussen in een uurdienst de route Medemblik-Onderdijk-Wervershoof-Hauwert-Westwoud-Oosterblokker-Westerblokker-Hoorn. In de loop van de tijd is de Buurtbus een vertrouwd beeld op de weg geworden.

De Buurtbus wordt gerund door vrijwilligers. Wij kunnen altijd nog chauffeurs gebruiken. Vooral op de zaterdag.
Lijkt het u ook wat om op de bus te gaan rijden, neem dan contact op met Bram Ott. Nodig is een rijbewijs voor een personenauto en voldoende rijervaring.

U doet er uw dorpsgenoten een plezier mee!

Contactadres
Bram Ott
Notweg 3
1692 EM Hauwert
telefoon: 06-5149 0479

Zangvereniging ‘Zanglust’

Zangvereniging “Zanglust” uit Hauwert bestaat 2 november 2019 100 jaar! Om dat te vieren brengt Zanglust een eenmalig jubileumconcert. Dit zal plaats vinden in November 2019. Als actieve leden van Zanglust grijpen wij natuurlijk deze kans aan om uw aandacht te vragen voor een prachtig stukje geschiedenis van de vereniging maar wist u, dat wij ook een Operettevereniging zijn geweest? Tijdens ons jubileumconcert zal ook dit natuurlijk de nodige aandacht krijgen.

Tevens hebben wij geprobeerd allerlei herkenbare stukken van diverse periodes aan ons repertoire toe te voegen om een zo breed mogelijk beeld te geven van 100 jaar Zanglust.

Zanglust ziet u graag tijdens ons jubileumconcert.

Laat je inspireren door 100 jaar Zanglust!!!

Link Facebook: Bekijk de Facebook pagina hier

© 2020

@ DiepcreativeBoven ↑