Camping Hauwert ligt op een prachtig, nog onontdekt stukje land in Noord-Holland, in de typische polders vlakbij het IJsselmeer. Hier zult u de vogels nog horen fluiten! De camping beschikt over 185 vaste seizoen- of jaarplaatsen voor een stacaravan of chalet. Als echte kampeerder kunt u uw tent of caravan neerzetten op een van de 15 ruime kampeerplaatsen van meer dan 100 m2 en die beschikken over aansluiting op elektriciteit. U mag uw huisdier gratis meenemen.

Om de camping vindt u, om de absolute rust te waarborgen, niet veel faciliteiten maar wel een aantal speeltoestellen voor de kinderen, een wasserette, sanitair gebouw en parkwinkel met snackbar. In de nabije omgeving zijn vismogelijkheden en is een grote golfbaan. Op of aan het IJsselmeer kunt u prima recreëren, wat dacht u van waterskien, zeilen, windsurfen, zwemmen, zonnen of varen?

Pakt u ook eens de fiets en ontdek via een van de vele fietsroutes het mooie Noord-Hollandse landschap met zijn vele weilanden, molens, pittoreske dorpjes en dijken. Een bezoekje aan de grote stad is ook zo gemaakt, zowel Alkmaar als hoofdstad Amsterdam liggen op nog geen half uur rijden!

Adresgegevens
M. Visser
Tuinstraat 45
1682 NA Zwaagdijk
telefoon: 0229-201501